Kinderopvang Bergschenhoek

Vertrouwde kinderopvang in Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een vertrouwde kinderopvang in Bergschenhoek? Wij zijn pedagogische professionals die veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht voor ieder kind. Dit is ook de reden waarom wij er voor hebben gekozen om een maximaal aantal kinderen op te vangen. Hierdoor hebben wij veel meer zicht op het ontwikkelingsbeloop en de interesses van uw kind. Daarbij staat de cognitieve, sociale en motorische ontwikkeling centraal. Een kleinschalige kinderopvang hoeft namelijk niet te betekenen dat uw kind nauwelijks in contact komt met andere kinderen. Dat is iets wat wij juist stimuleren. Zo kan uw kind volop oefenen met sociale vaardigheden, maar is er ook ruimte om even alleen te spelen wanneer daar behoefte aan is. Bent u benieuwd welke activiteiten wij ondernemen met de kinderen in onze kinderopvang in Bergschenhoek? Neem contact op om een bezoekmoment in te plannen.

Kinderopvang Bergschenhoek

Huiselijke kinderopvang in Bergschenhoek

Wilt u graag dat uw kind zich thuis voelt op de kinderopvang? Dat is voor ons een belangrijke pijler bij het inrichten van onze kinderopvang in Bergschenhoek. Wij hebben ervoor gezorgd dat de omgeving er juist niet schools uit ziet en dat uw kind zoveel mogelijk dezelfde leidster ziet. Naast een huiselijke omgeving wilt u natuurlijk ook dat de omgeving veilig en gezond is. Daarom worden er jaarlijks inventarisaties uitgevoerd door externe medewerkers. Zij bekijken of er aan alle eisen worden voldaan zodat u er van verzekerd bent dat uw kind op een veilige plek is. Daarnaast volgen wij zelf ook regelmatig bijscholingen om ervoor te zorgen dat er wordt voldaan aan alle veiligheidspijlers binnen de kinderopvang. Bovendien beschikken we over meerdere locaties. Wilt u meer weten over mogelijkheden voor kinderopvang in Berkel en Rodenrijs? Of bent u op zoek naar een kinderopvang in Pijnacker? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Flexibiliteit in opvangtijden

Als kinderopvang in Bergschenhoek vinden wij het belangrijk dat u als ouder gebruik kunt maken van flexibele opvangtijden. Er gebeuren nou eenmaal vaak onverwachte dingen gedurende de dag. Soms moet u ergens even snel bijspringen of heeft een familielid aandacht en zorg nodig. Dat zijn situaties die u vooraf niet kunt inschatten. Daarom hebben wij geen vaste opvangtijden en is er in overleg veel mogelijk. Zo behoort kinderopvang in de avonden of in het weekend ook tot de mogelijkheden. Wilt u uw kind inschrijven bij onze kinderopvang in Bergschenhoek? Neem direct contact met ons op!

Neem contact met ons op