Kinderopvang Berkel en Rodenrijs

Professionele kinderopvang in Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar professionele kinderopvang in Berkel en Rodenrijs? Bij onze gastouderopvang staat uw kind centraal. Wij vangen namelijk een maximaal aantal kinderen tegelijkertijd op, waardoor er geruime tijd beschikbaar is voor alle kinderen. Bovendien kunnen wij door middel van gastouderopvang goed inspelen op wat uw kind nodig heeft. Op deze manier gaat er geen enkele ontwikkelingskans aan ons oog voor bij. Wij zorgen er voor dat we precies weten op welk ontwikkelingsniveau uw kind zich op alle vlakken bevindt. Hierdoor is onze kinderopvang in Berkel en Rodenrijs een plek waar kinderen zich op basis van hun eigen individuele voorkeuren kunnen ontwikkelen. Wist u dat wij ook een vestiging voor kinderopvang in Pijnacker hebben? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderopvang Berkel en Rodenrijs

Fijne omgeving bij kinderopvang in Berkel en Rodenrijs

Als pedagogische professionals van de kinderopvang in Berkel en Rodenrijs, hechten wij veel waarden aan het creëren van een fijne omgeving voor uw kind. Bij een fijne omgeving bedoelen wij niet alleen omgeving waar uw kind zich op zijn/haar gemak voelt. Wij gaan namelijk nog een stapje verder door veel materiaal beschikbaar te stellen. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes die aansluiten bij de ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat er een huiselijke sfeer heerst in onze kinderopvang. Daarnaast treft uw kind iedere dag weer dezelfde leidster. Hierdoor weet uw kind waar deze aan toe is wat voor veel rust zorgt. Wilt u meer weten over onze kinderopvang in Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact met ons op!

Opgeleide professionals

Als kinderopvang in Berkel en Rodenrijs hechten wij veel waarde aan het up-to-date houden van onze kennis als gastouder. Zo zijn er regelmatig bijscholingen zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste pedagogische inzichten van deze tijd. Uiteraard beschikken wij ook over de juiste diploma’s en certificaten om ons werk professioneel te kunnen uitvoeren. Zo zijn wij bijvoorbeeld in het bezit van een certificaat om eerste hulp te verlenen en hebben wij een VOG. Verder wordt onze kinderopvang regelmatig geïnventariseerd door onder andere medewerkers van de GGD. Tijdens een inventarisatie wordt geëvalueerd of de omgeving aan alle veiligheids- en hygiëne eisen voldoet. Naast de locatie in Berkel en Rodenrijs hebben we ook opvanglocaties in de omgeving daarvan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor kinderopvang in Bergschenhoek of Pijnacker? Neem direct contact met ons op. Of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen bij onze kinderopvang in Berken en Rodenrijs? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op