Kinderopvang Pijnacker

Flexibele kinderopvang in Pijnacker

Wilt u de opvang voor uw kind gaan regelen en bent u daarvoor op zoek naar een flexibele kinderopvang in Pijnacker? Wij zijn pedagogische professionals die uw kind graag opvangen in een veilige en kleinschalige omgeving. In onze werkwijze vinden wij het belang om veel aandacht te hebben voor ieder kind. Op jonge leeftijd is het voor kinderen namelijk essentieel dat de hechting met vaste verzorgers goed verloopt. Dit is de reden waarom uw kind vaak maar een vaste leidster krijgt. Hierdoor kan de leidster goed inspelen op de ontwikkelingsbehoeftes van uw kind. De leidster ziet uw kind regelmatig waardoor er een goed beeld wordt gecreëerd van het verloop van de ontwikkeling. Daarom is het bieden van opvang op maat in onze kinderopvang in Pijnacker het uitgangspunt. Wilt u meer weten over onze werkwijze en visie? Neem gerust contact met ons op!

 

Kinderopvang Pijnacker

Kinderopvang in Pijnacker op basis van uw behoeftes

Moet u plotseling overwerken? Of wil uw kind graag met een vriendje of vriendinnetje spelen in plaats naar de kinderopvang in Pijnacker? Allemaal geen probleem, want wij hechten veel waarde aan flexibiliteit. Ieders situatie is namelijk anders en dat is de reden waarom het bij ons mogelijk is om gebruik te maken van flexibele opvangtijden. Soms gebeurt het nou eenmaal dat het werk net even een half uur langer duurt dan gepland, of dat er sprake is van andere onvoorziene omstandigheden. U wilt dan niet hoeven haasten of u zorgen maken over uw kind. Dat is vanaf nu ook niet meer nodig als u kiest voor onze flexibele manier van kinderopvang. Wilt u meer informatie over onze kinderopvang in Pijnacker of over onze andere locaties, zoals onze kinderopvang in Berkel en Rodenrijs? Neem contact met ons op, dan vertellen we u alles over onze visie en aanpak.

 

Gebruik maken van kindertoeslag

Onze kinderopvang in Pijnacker is officieel erkend als kinderopvang. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van kindertoeslag. Daaraan zitten wel enkele voorwaarden verbonden. Op basis daarvan kunt u bepalen of u gebruik kunt gaan maken van deze toeslag. Wanneer u aan de voorwaarden voldoet, zult u iedere maand een tegemoetkoming ontvangen waardoor u minder kosten heeft voor de kinderopvang. Wilt u gebruik maken van kinderopvang in Pijnacker, of bent u op zoek naar een kinderopvang in Bergschenhoek? Wij zijn in verschillende regio’s actief, dus neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op